Производители

Информация за контакт

д-р . инж . Йордан Йорданов,


мобилен телефон  0887 53 60 19 от 7 до 13  часа и от 15 до 21 часа  / ако не отговоря веднага звънете през 60 минути или пишете на е-майл /,


aquapumpbg@gmail.com,


стационарен телефон  052 75 41 57   от 7 до 13 часа и от 15 до 21 часа


скайп : jordanov13579


Омекотителни системи с йоннообменни смоли

     За намаляване твърдостта на водата се предлагат   високоефективни омекотителни системи с йонообменни смоли за обекти за химическо чистене , ресторанти , промишлени обекти и  фамилни жилища . Системите са с автоматична регенерация на йонообменната смола с наситен разтвор на сол / натриев хлорид / на два различни принципа :

 

     1 . С регенерация на определен период от време , който се задава при програмиране на системата и зависи от твърдостта на водата и средното количество омекотена вода за определен период от време . Подходящи са при потребление на равномерно количество вода за целия експлоатационен период . При неравномерно потребление има преразход на сол / за периоди когато няма консумация / или повишена твърдост  / при периоди с повишена консумация на вода / .

 

      2 . С регенерация по обем на омекотената вода / имат вграден водомер / , като обемът на водата при който се извършва регенерация зависи от твърдостта на входящата вода и допустимата твърдост на изходящато вода . Реализират значителна икономия на сол и гарантират определена твърдост на изходящата вода . 

 

      За уточняване на оферта попълнете "ЗАПИТВАНЕ"

 
  • Омекотителни системи с йонообменни смоли ATLAS

           Предлагат се ефективни омекотителни системи за обекти за химическо чистене , ресторанти и фамилни жилища.     

      Омекотитемни системи с регенерация на йоннообменните смоли работят по два  различни принципа :

         1.Регенерация през определен интервал от време , който може да се настройва с помощта на котролера на омекотителната система .  Подходящи са при равномерно черпене на вода , когато насищането на йоннобменните смоли и нарастването на твърдосттта на обработената вода до допустимата горна граница се получава през равномерни интервали от време . Имат по-голяма консумация на сол , особено при неравномерна консумация на вода .

         2.Регенерация при протичане на определен обем обработена вода . Подходящи са при неравномерна консумация на вода включително и през периоди ,  к огато няма консумация на вода като икономисват голямо количество сол.Поддържат по-равномерна твърдост на водата при неравномерна консумация на вода . Имат вграден водомер и малко по-висока цена в сравнение с тези с регенерация през определен интервал от време .

 


 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2023 AquaPump.net. All rights reserved!