Помпени и пречиствателни станции за отпадни води

       

              Локалните пречиствателни станции са подходящи за обекти извън населени места , където няма канализация . Предлаганите пречиствателни станции могат да пречистват отпадни води на обекти и селища до 5000 жители .

 

                       

страница 1, резултати от 1 до 6 от 11
Следваща страница »
 
 • Помпена система за баня и тоалетна SANIBO 5

   Предлаганата помпена система позволява отвеждане на отпадни води от тоалетна и бяня под нивото на сградната инсталация до 5 метра .

 • Резервоари D-Tank за монтиране на помпи за отпадни води

   Резервоари от пластмаса за монтиране на помпи за отпадни води с обем 100 , 200 и 600 литра за монтиране на помпи за отпадни води

 • Помпени станции SANIRELEV за отпадни води с помпи DV

   Помпените станции SANIRELEV са комплекти от пластмасов резервоар и една или две помпи за отпадни води  от серията DV за еднофамилни къщи и  малки хотели . Параметрите се определят от параметрите на съответните помпи .

 • Помпена станция с пластмасов резервоар за вкопаване за малки обекти

           Представена е малка комплексна помпена станция за отпадни води от малък хотел ,вилно селище или фамилна къща с резервоар с директно вкопаване с възможност за монтиране на една или две помпи SEG в зависимост от разстоянието и денивелацията от станцията до шахтата в която се излива водата.За по-големи обекти направете запитване на КОНТАКТИ.

 • Помпени системи за отпадни води с температура до 100 градуса

             Предлаганите помпени системи позволяват изпомпване на отпадни води с температура до 100 0С от  умивалник , душ ,биде , вана, съдомиялна и пералня.

 • Помпени системи за отпадни води Broysan

         Предлагат се помпени системи за отпадни води с температура до 500С от помещения , разположени по-ниско от системата за отпадни води с естествено оттичане.Позволяват свързване на тоалетна с хоризонтално оттичане , умивалник , душ и биде .

 
страница 1, резултати от 1 до 6 от 11
Следваща страница »


 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2024 AquaPump.net. All rights reserved!