Информация за контакт

д-р . инж . Йордан Йорданов,


мобилен телефон  0887 53 60 19 от 7 до 13  часа и от 15 до 21 часа  / ако не отговоря веднага звънете през 60 минути или пишете на е-майл /,


aquapumpbg@gmail.com,


стационарен телефон  052 75 41 57   от 7 до 13 часа и от 15 до 21 часа


скайп : jordanov13579


Помпени станции за отпадни води от апартамент под нивото на канализацията

          Помпените станции за отпадни води от апартамент позволяват изпомпване на отпадни води от помещения разположени по-ниско от съществуващата канализационна система с естествено оттичане  - сутерени , мази  др..

          За консултации и правилен избор на помпена станция - КОНТАКТИ .

 
 • Помпена система за баня и тоалетна SANIBO 5

   Предлаганата помпена система позволява отвеждане на отпадни води от тоалетна и бяня под нивото на сградната инсталация до 5 метра .

 • Помпени системи за отпадни води с температура до 100 градуса

             Предлаганите помпени системи позволяват изпомпване на отпадни води с температура до 100 0С от  умивалник , душ ,биде , вана, съдомиялна и пералня.

 • Помпени системи за отпадни води Broysan

         Предлагат се помпени системи за отпадни води с температура до 500С от помещения , разположени по-ниско от системата за отпадни води с естествено оттичане.Позволяват свързване на тоалетна с хоризонтално оттичане , умивалник , душ и биде .

 • Помпени станции за отпадни води от апартамент на GRUNDFOS

          Предлаганите помпени станции за отпадни води от апартамент са готови комплекти от пластмасов резервоар , помпа за отпадни води с режещ нож  и необходимата автоматика за управление и защита

 • Помпени системи за тоалетни,бани и кухни

  Предлаганите системи са с режещ механизъм и позволяват изпомпване на отпадни води от тоалетни , душкабини , бидета , мивки, перални и съдомиялни машини и др. от помешения в които няма инсталация за отпадни води.

 • Помпени системи за кухни и бани

         Предлаганите  компактни системи позволяват  изпомпване отпадни води от душ ,биде , мивка , душкабина , пералня, съдомиялна и др.прибори монтирани в помещения в които отсъства инсталация за отпадни води .

 


 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2024 AquaPump.net. All rights reserved!