Информация за контакт

д-р . инж . Йордан Йорданов,


мобилен телефон  0887 53 60 19 от 7 до 13  часа и от 15 до 21 часа  / ако не отговоря веднага звънете през 60 минути или пишете на е-майл /,


aquapumpbg@gmail.com,


стационарен телефон  052 75 41 57   от 7 до 13 часа и от 15 до 21 часа


скайп : jordanov13579


Помпи потопяеми с долно засмукване

         

            Препоръчват се за шахтови кладенци , резервоари и сондажи с голям диаметър и малка дълбочина , тъй като позволяват изпомпване на водата до възможно най-ниски нива - позволяват изсмукване  до 20 см над дъното на водоема .   

            Позволяват изпомване на чиста вода  с максимално съдържание на пясък от 50 gr / m3  до 150 gr / m3 с максимален дебит до 18 m3/h  и максимален напор до 110 m за битово и промишлено водоснабдяване .

 

                           

 

          надежни                     ние препоръчваме           най-висок AQUAPUMP - индекс              най-евтини 

             ВНИМАНИЕ ! Извършването на всякакъв вид дейности в шахти , кладенци  и водоеми с работещи потопяеми помпи  е забранено.

 

              ВНИМАНИЕ ! Електрозахранването на потопяеми помпи монтирани в шахти и водоеми , достъпни за хора и животни , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се извършва през защитен прекъсвач (дефектнотокова защита ) с остатъчен ток 0,030А .

 

             При монтиране на хидрофорни системи с потопяеми помпи с долно засмукване не се препоръчва използване на електронни пресостати изключващи при "НУЛЕВ ДЕБИТ " , защото при много малки дебити се влошават условията на охлаждане поради ниската скорост  на течността около двигателя  и много ниска  енергийна ефективност .

              Препоръчва се използване на механични пресостати  или електронни пресостати  , управлявани по налягане / РМ2 -1,5-5 , BRIO TOP и др. / .

 
              ВНИМАНИЕ ! В зоната на монтиране на помпата с механичния нивоизключвател не трябва да има стърчащи стъпала , камъни и други предмети , които могат да възпрепятстват движението на нивоизключвателя .  

      

              ВНИМАНИЕ ! За предпазване на помпата от работа  " НА СУХО " при отказ на механичния нивоизключвател  или от работа при " НУЛЕВ ДЕБИТ "  при отказ на  механичният пресостат се препоръчва да се монтира Електронна защита " НУЛЕВ ДЕБИТ " или Електронен пресостат .

 

              ВНИМАНИЕ ! При захранване на потопяеми  помпи от електроагрегат мощността на агрегата трябва да бъде по-голяма от мощността на помпата повече от  3 пъти . 

               ВНИМАНИЕ ! Поради "сухия" ротор имат по-висока енергийна ефективност от потопяемите помпи с "мокър" ротор , но позволяват потапяне под статичното ниво до 10 метра.

               ВНИМАНИЕ ! Възвратният клапан да се монтира на 2 до 4 метра от помпата за да не се получи " ВЪЗДУШЕН ЗВЪНЕЦ" при повторно спускане след ремонт при пълна тръба .

 

                   Запознайте се с Особености на ПОМПИ   с долно засмукване ,  ,Определяне на работна точка на помпа .      

      

                    За консултации и оферта -  КОНТАКТИ .

страница 1, резултати от 1 до 6 от 8
Следваща страница »
 
 • 4" потопяеми помпи с долно засмукване

   4" потопяеми помпи с долно засмукване позволяват изсмукване на чиста вода до 20  см.от дъното на резервоари ,кладенци и шахти.

  Максимална дълбочина на потапяне под нивото на водата до 9 метра.Изход 1 1/4" . Дължина на кабела 20метра .

 • Потопяема 5" помпа с долно засмукване с пластмасови и неръждаеми пропелери

      Потопяемите помпи с долно засмукване са предназначени за изпомпване на вода за поливане и хидрофорни системи за захранване от кладенци с дълбочина от 9 до 20 метра.Снабдени са с електрически поплавък за изключване при спадане на нивото на водата и включване при напълване на повече от 40 см от нивото на изключване.

   

 • Потопяеми помпи с долно засмукване серия UP

   Потопяемите помпи 5 " с долно засмукване серия UP са презназначени за изпомпване на чисти води за напояване ,захранване на сгради и др. Максимален дебит до 7,2 m3/h .Максимален напор до 94 m.Конструкцията позволява помпата да стъпи на дъното на бетонов или пластмасов резервоар.

   

 • Помпи потопяеми с долно засмукване 5" MBS

            Използват се за водоснабдяване от кладенци и сондажи с максимално допустима дълбочина под нивото на водата до 70 метра.

  Максимален дебит до 18 m3/h . Максимален напор до 113 m.Максимално допустимо съдържание на пясък до 50 gr / m3 .Минимално ниво на течността над засмукващата решетка 100 mm . Максимална температура на течността 400С . Могат да работят с честотни инвертори . Изход G" 11/4 . Кабел с дължина 20 m .

 • Потопяеми многостепенни водни помпи с долно засмукване NK

            Потопяемите 5" водни помпи са с долно засмукване и са подходящи за захранване на хидрофори и напоителни системи с чиста вода с температура до 400 С градуса .  Доставят се с или без монтиран поплавък .Максимална дълбочина на потапяне до 10 m . Могат да се монтират от вертикално до хоризонтално положение . Максимално работно налягане до 10 bar . Минимален диаметър на шахтата за монтиране на помпата 700 mm , за да има свободно движение на поплавъка . Минимален воден стълб на водоизточника 1000 mm Диаметър на корпуса 138 mm , изход  G"11/4 . Максимален дебит 7,2 m3/h . Максимален напор 100 m .

 • Потопяеми многостепенни водни помпи с долно засмукване IDROGO

              Потопяемите 5" водни помпи са с долно засмукване и са подходящи за захранване на хидрофори и напоителни системи с чиста вода с температура до 400 С .Доставят се с или без монтиран поплавък . Максимална дълбочина на потапяне до 10 mМаксимално работно налягане до 10 bar .  Диаметър на корпуса 138 mm , изход  G"11/4 . Максимален дебит 7,2 m3/h . Максимален напор 76 m .

 
страница 1, резултати от 1 до 6 от 8
Следваща страница »


 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2023 AquaPump.net. All rights reserved!