Информация за контакт

д-р . инж . Йордан Йорданов,


мобилен телефон  0887 53 60 19 от 7 до 13  часа и от 15 до 21 часа  / ако не отговоря веднага звънете през 60 минути или пишете на е-майл /,


aquapumpbg@gmail.com,


стационарен телефон  052 75 41 57   от 7 до 13 часа и от 15 до 21 часа


скайп : jordanov13579


Помпи двустепенни / двустъпални /

        

             Двустепенните центробежни помпи имат по-висок напор при един и същ дебит от едностепенните помпи . Нямат самозасмукващи свойства и се обезвъздушават по - трудно от едностепенните  / задължително да се отворят и двете пробки за обезвъздушаване / - едната е разположена в горната част на корпуса , а другата в горната част на челото . Подходящи са за високонапорни системи за поливане и хидрофорни уредби . 

                            

      надежни                        ние препоръчваме                        най-евтини              най-висок АQUAPUMP индекс

EI=95;CI=0,11;AI=0,22           EI=131;CI=0,18;AI=0,36         EI=74;CI=0,14;AI=0,28           EI=130;CI=0,18;AI=0,36  

 

      Устройството на двустепенна помпа 2СР на фирма Pedrollo e показано на фигурата по-долу :

разрез на двустепенна помпа 2ср

         Водата постъпва през централния отвор на корпуса 1, преминава през работното колело на първата степен 3 и се насочва от направляващия апарат към работното колело на втората степен 3 , откъдето постъпва в изходящия отвор . Към диафрагмата 2 е монтирана гумената основа на  челното уплътнение 5 , което изолира вала 4 и лагера 6 от течността в помпата . Двигателят е асинхронен обдухваем със степен на защита IP44 еднофазен с работен кондензатор 7 и вградена термична защита / показан на фигурата / или трифазен без термична защита . При трифазните двигатели се прилага външна термична защита с моторен прекъсвач или термичен изключвател , монтиран към управляващия контактор .

        При опасност от замръзване да се развие болтът за изпускане на водата  / под означението 1 / , показан на фигурата в долната част на корпуса 1 и да се остави отвора отворен .

        По налягане  двустепенните помпи превъзхождат едностепенните , но отстъпват на многостепенните .

 

        Преди поръчка вижте Определяне на работна точка на помпа  и Регулиране на помпи .

 

        За помпи с параметри различаващи се от предлаганите / за по-големи дебити и напори /  попълнете"ЗАПИТВАНЕ". При уточнена заявка помпа  може да бъде доставена за 6 седмици след предварително заплащане на капаро за помпи , които не са на склад .

 

        За  консултации и оферти  -  КОНТАКТИ .

 

 
 • Двустепенни центробежни помпи 2СР

             Двустепенните центробежни помпи 2СР са предназначени за изпомпване на чиста вода с максимално съдържание на пясък до

  0,25% и максимална температура 400С . Максимален дебит 10,8 m3/h  . Максимален напор 60 m .

 • Помпи двустепенни центробежни серия FC

        Корпусите на помпите са от чугун . Предназначени са за изпомпване на неагресивни течности с температура до 900 С градуса при температура на околната среда до 400 С . Могат да се използват в хидрофорни уредби , отоплителни и климатични инсталации , за напоителни системи и др . Максимален дебит до 18m3/h . Максимален напор 93 m . Мощности но двигателя от 0,75 до 7,5 kw . 

 • Двустепенна водна помпа от чугун серия СВ

          Корпусите на помпите са от чугун . Предназначени са за изпомпване на неагресивни течности с температура до 900 С градуса при температура на околната среда до 400 С градуса . Могат да се използват в хидрофорни уредби ,  о топлителни и климатични инсталации,за напоителни системи и др . Максимален дебит до 36 m3/ h . Максимален напор до 97 m . Мощности от 1 до 12kw .

 • Двустепенни водни помпи от чугун 2СР

           Корпусите на помпите са от чугун . Предназначени са за изпомпване на неагресивни течности с температура до 900 С градуса при температура на околната среда до 400 С .Могат да се използват в хидрофорни уредби , отоплителни и климатични инсталации , за напоителни системи и др . Максимален дебит до 25m3/h . Максимален напор 110 m . Мощности но двигателя от 0,75 до 7,5 kw .

 • Двустепенни неръждаеми водни помпи 2 CDX

   

           Хидравличната част на помпата е от неръждаема стомана AISI304 . Подходяща за изпомпване на вода и умерено агресивни течности .

  Дебит на помпите от 4,8 m3/h до 12,6 m3/h .Напор на помпите от 38 m до 72 m . Изход на помпите G"1" .

   

 • Двустепенни водни помпи серия CDA

        Корпусите на помпите са от чугун . Предназначени са за изпомпване на неагресивни течности с температура до 900 С  при температура на околната среда до 400 С . Могат да се използват в хидрофорни уредби , отоплителни и климатични инсталации , за напоителни системи и др . Максимален дебит до 12 m3/h . Максимален напор до 80m .

 


 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2023 AquaPump.net. All rights reserved!