Категории

Информация за контакт

д-р . инж . Йордан Йорданов,


мобилен телефон  0887 53 60 19 от 7 до 13  часа и от 15 до 21 часа  / ако не отговоря веднага звънете през 60 минути или пишете на е-майл /,


aquapumpbg@gmail.com,


стационарен телефон  052 75 41 57   от 7 до 13 часа и от 15 до 21 часа


скайп : jordanov13579


ЗАЩО ДА ИЗБЕРА AQUAPUMP.NET?

        

         AQUAPUMP . NET осигурява :

 

       1 . Информиране  за възможностите на хидрофорните системи - Какво да знам преди да купя хидрофор .

 

       2 . Запознаване с предимствата и недостатъците на предлаганите хидрофорни системи , водни помпи и водоочистващи съоръжения и оценка по функционалност - цена - вижте  AQUAPUMP индекси .

 

       3 . Безплатно проектиране на битови хидрофорни и водоочистващи системи по  Задание за проектиране на хидрофорни системи .

 

            Освен водопроводната и електрическата част на хидрофорната система на клиентите се предоставят строителни скици и изисквания към строителната част на помещенията за монтаж на хидрофорни системи - Изисквания към помещенията за монтаж на хидрофори .

             Запознайте се със статиите от Помощ.

 

       4 . Безплатни консултации  по време на проектирането , монтажа и експлоатацията на хидрофорни системи и  други съоръжения .

 

       5 . Оферти за доставка на основните съоръжения на  хидрофорни и водоочистващи системи  и части от тях - помпи , резервоари , автоматика , филтри и др. и сравнение на различните възможни варианти .

 

            Доставката на  съоръженията  се извършва от директни вносители , които са на българския пазар повече от 30 години ,при условията на съответния директен вносител . Доставката се извършва по куриер срещу заплащане  след представяне на име и адрес на получателя , телефон за връзка и уточняване на начина на плащане  ( с наложен платеж или по банков път )- желателно е посочване на избран клон на ЕКОНТ . За издаване на фактури на фирми да се представят пълни данни на фирмата - купувач . 

 

 

       6 . Инструкции за монтаж и експлоатация на закупените  хидрофорни системи  и съоръжения .

 

            Монтажът на хидрофорните системи  се извършва след завършване на всички строителни работи на помещението до ключ , включително осигуряване на електрозахранване .    

            За закупени  хидрофорни системи се осигуряват инструкции за  монтаж или шеф-монтаж по договаряне .

 

       7 . Дистанционно обучение на партньори , монтажници и клиенти  по проектиране , монтаж  , експлоатация и сервиз на хидрофорни системи - Запознайте се статиите от Информация и Услуги .

 

        8 . Гаранционен и извънгаранционен  сервиз  се осигурява в сервизи , оторизирани от директните вносители , които са извършили продажбата .

 

         9 . Безплатно проектиране на реконструкция и модернизация на съществуващи хидрофорни системи   при необходимост от увеличаване на дебита и налягането при разширение на обекти - вилни селища , хотели и др .

 

        10 . Авторът благодари  за мнения , коментари и въпроси по експлоатация на хидрофорни системи , които ще се използват за формиране на база данни за обогатяване на информационната част на сайта .

 

           Вашите въпроси , коментари и мнения по направените консултации и проекти можете да изпратите на  Запитай за оферта  на съответния продукт или през Обратна връзка на Контакти

. Запитай за оферта 

 

  

 
 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2023 AquaPump.net. All rights reserved!