Информация за контакт

д-р . инж . Йордан Йорданов,


мобилен телефон  0887 53 60 19 от 7 до 13  часа и от 15 до 21 часа  / ако не отговоря веднага звънете през 60 минути или пишете на е-майл /,


aquapumpbg@gmail.com,


стационарен телефон  052 75 41 57   от 7 до 13 часа и от 15 до 21 часа


скайп : jordanov13579


Филтри за вода

              Предлагат се широка гама филтри за очистване на водата от механични примеси и други замърсители / манган , желязо , води с повишена твърдост / .

             За филтри с параметри различаващи се от предлаганите попълнете "ЗАПИТВАНЕ".

           Запознайте се с  Монтаж и експлоатация на филтри    .

           За консултации и оферти -  Контакти . 

            

страница 1, резултати от 1 до 6 от 8
Следваща страница »
 
 • Водни филтърни системи с обратна осмоза за битови консуматори

   Системите с обратна осмоза осигуряват възможно най-фино очистване на вода за битови консуматори с малък дебит ,включително и от собствени водоизточници .

 • Самопочистващи филтри за вода Hydra

      Самопочистващите водни филтри Hydra са с мрежа от неръждаема стомана,която пропуска твърди частици с големина до 90 µm.При отваряне на кран в долната част на филтъра едрите частици се изхвърлят в сифон или дренажна шахта.Номинален дебит при 1" до 6000l/h,максимален дебит до 8000l/h при 11/ 2  при налягане 3 bar.Хидравлични загуби във филтъра при максимален дебит 0,4 bar.При силно варовити води за почистване на мрежата филтърът се разглобява и мрежата се почиства с препарати за почистване на варовик.

 • Водни филтри с центробежно механично пречистване Cintropur

             Серията филтри включва филтри до 3" с двойна система за очистване - едрите частици се отделят на центробежен принцип и се отлагат в долната част на филтъра , а  финните се улавят от мрежест филтър с различна пропускателна възможност от 5 до 300 микрона ..

 • Филтър за вода с голям дебит BIG ONE

            Проектиран за да обработва голямо количество вода , състои се от контейнер от две части – може да побере 23" и 40" филтриращи елементи . Корпуса е направен с 3" женска резба и има дренажен отвор и предпазен клапан .

 • Водни механични филтри стандарт AQUA

            Предлаганите корпуси на  механични филтъри  могат да се зареждат с различни видове патрони . При миещ патрон задържа частици до 80 µm -патронът може да се измива с оцет или кислол .

 • Филтърна кана DEPURAL TOP

         Предлага се филтърна кана , която може да се монтира директно към съществуваща смесителна батерия . При монтиране на филтър с активен въглен се постига очистване  до 0,3 микрона . С един филтърен патрон може да се осигури чиста филтрирана вода в продължение на 6 месеца ,след което се налага смяна на филтърния патрон .

 
страница 1, резултати от 1 до 6 от 8
Следваща страница »


 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2023 AquaPump.net. All rights reserved!