Информация за контакт

д-р . инж . Йордан Йорданов,


мобилен телефон  0887 53 60 19 от 7 до 13  часа и от 15 до 21 часа  / ако не отговоря веднага звънете през 60 минути или пишете на е-майл /,


aquapumpbg@gmail.com,


стационарен телефон  052 75 41 57   от 7 до 13 часа и от 15 до 21 часа


скайп : jordanov13579


Помпи за отопление и климатизация

       Предлагат се помпи за отопление и климатизация с "потопяем ротор" и с отделен ротор .

          За помпи с параметри различаващи се от предлаганите / за по-големи дебити и напори /  попълнете "ЗАПИТВАНЕ" . При уточнена заявка помпа може да бъде доставена за 6 седмици след предварително заплащане на капаро за помпи , които не са на склад .

         Запознайте се с Регулиране на помпи .

          За консултации и оферта - КОНТАКТИ .

 
 • Циркулационни помпи серия L

    Циркулационни помпи с вход и изход от DN32 до DN150. Честоти на въртене 1450  min-1 и  2900 min -1 .Мощности от 0,37kw  до 45 kw. Максимална температура до 140 0С.

 • Чугунени едностепени in - line помпи LPC - LPC4 , LPCD-LPCD4

  Центробежните in- line помпи от чугун са предназначени за отоплителни , климатични и напоителни системи за индуктриални нужди.

  Максимална температура на течността  130 0С.

 • Циркулационни неръждаеми помпи LPS

  Центробежни in-line помпи от неръждаема стомана ALSI304 за охлаждане , климатизация,отопление с температура до 1000С с максимално входно налягане :

  2bar - за LPS25 трифазни  и всички еднофазни ,

  4  bar  - за трифазни LPS 32 -40 -50.

  Фланци PN10

 • Циркулационни помпи MR

           Предлагат се  циркулационни помпи за  отоплителни инсталации за фамилни жилища .

 • Циркулационни помпи ALPHA +

          Циркулационните помпи ALPHA  са предназначени за циркулиране на течности в отоплителни инсталации . Особено подходящи са за монтаж в съществуващи инсталации , където диференциалното налягане на помпата е твърде високо ,  когато се изисква по-малък дебит . При монтаж в нови инсталации позволява автоматична настройка на работните характеристики според необходимия дебит без използване на допълнителни байпасни клапани . Помпата осигурява намаляване на консумираната енергия и намаляване на хидравличния шум в инсталацията при голям брой затворени вентили на радиаторите . Работните течности да са неагресивни невзривоопасни и да не съдържат твърди частици , влакна и минерални масла . Температурата на течноста за чугунени помпи е от 2 0С до 1100С  и винаги трябва да бъде по-висока от температурата на околната среда за да не се получава конденз в статора и клемната кутия . Циркулационните помпи ALPHA pro са аналог на ALPHA+ с по-висока енергийна ефективност .

 


 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2023 AquaPump.net. All rights reserved!