Помощна информация

Информация за контакт

д-р . инж . Йордан Йорданов,


мобилен телефон  0887 53 60 19 от 7 до 13  часа и от 15 до 21 часа  / ако не отговоря веднага звънете през 60 минути или пишете на е-майл /,


aquapumpbg@gmail.com,


стационарен телефон  052 75 41 57   от 7 до 13 часа и от 15 до 21 часа


скайп : jordanov13579


Хидрофори с мембрана

             Разширителните съдове / хидрофори / с мембрана са предназначени за избягване на хидравлични удари и намаляване на броя на включванията на помпата в хидрофорни уредби .

              Състоят се от корпус от метал или стъклопласти / CAD / , в който е монтирана еластична мембрана . Водата се нагнетява от помпата в еластичната мембрана през отвор с резба , диаметърът на която зависи от обема на съда . В обема между корпуса и еластичната мембрана се нагнетява въздух или инертен газ през вентил за напомпване , разположен в горната част на съда .          

              Еластичната мембрана изолира въздуха от водата и не позволява разтваряне на въздуха във водата с което се увеличава периода между две последователни добавяния на въздух от 6 месеца  / BESTTANK ,VAREM ,ELBI  и др. / до 12 месеца / Challenger , CAD / .  

 

                                      

 най-евтини                                                         най-евтини с                             най-надежни с

                                                                                 5 год.гаранция                         5 год.гаранция 

 

              ВНИМАНИЕ ! При чести включвания на помпата  и значителни колебания на налягането се запознайте  с  Монтаж и експлоатация на хидрофори с мембрана   и Настройка и експлоатация на хидрофори с механичен пресостат .

 

              За пресмятане обема на хидрофора вижте  Обем на хидрофори с мембрана .

               При закупуване изискайте проверка на налягането на въздуха в разширителния съд .              За  консултации  , избор на разширителен съд и оферта  -   КОНТАКТИ .

страница 1, резултати от 1 до 6 от 7
Следваща страница »
 
 • Разширителни съдове с несменяема мембрана EDS -GLOBAL

   Разширителните съдове с несменяема мембрана са с работно налягане до 10 бара и работна температура до 90 градуса.

  Присъединяване  1" .Гаранционен срок 5 години.

 • Хидрофори с мембрана серия EDS

               Хидрофорите с мембрана от серията EDS позволяват хоризонтален и вертикален монтаж .При хоризонтален монтаж върху разширителния съд може да се монтира помпата.

                

 • Неръждаеми разширителни съдове BABY-STAR

         Неръждаемите разширителни съдове BABY-STAR могат да се монтират в помещения с повишена влажност и наличие на агресивни изпарения и течности , там където останалите разширителни съдове се разяждат отвън и бързо кородират . Висококачествените мембрани от BUTYL и EPDM са достатъчно еластични и не се разяждат от водата , което осигурява тяхната дълготрайност . При пробиване на мембраната е достатъчна само смяната и за да се възстановят напълно качествата на разширителния съд .

 • Разширителни съдове с мембрана VAREM

         Разширителните съдове с мембрана се използват в хидрофорни уредби за осигуряване на непрекъснато водоподаване на консуматорите при периодично включване и изключване на помпата . Между металния съд и мембраната има сгъстен въздух с налягане

  не по-ниско от 1,5 bar , което се определя от налягането на включване на пресостата Рвкл .

 • Разширителни съдове от стъклопласт с мембрана CAD

          Могат да се използват за хидрофорни уредби , отоплителни инсталации и за избягване на хидравлични удари . Разширителните съдове   са с патентована двойна мембрана.Кон струкцията позволява в хидрофора да не се задържат твърди частици , да не се получава конденз , което позволява хидрофорът да се предлага с гаранционен срок от 5 години , който е най-дългия гаранционен срок за всички предлагани хидрофори в България .

          Корпусът на разширителния съд е от стъклопласти , което позволява монтиране във влажни помещения и помещения с корозионна среда . За един и същ обем теглото на този тип разширителни съдове е най-ниско и могат да се внасят през тесни врати с ширина по-голяма от 65 см.

 • Разширителни съдове с мембрана Challenger и Pressure Wave

           Могат да се използват за хидрофорни уредби , отоплителни инсталации и за избягване на хидравлични удари . Разширителните съдове Challenger   и Pressure Wave са с патентована двойна мембрана . Конструкцията позволява в хидрофора да не се задържат твърди частици , да не се получава конденз , което позволява хидрофорът да се предлага с гаранционен срок от 5 години , който е най-дългия гаранционен срок за всички предлагани хидрофори на българския пазар . Максимална работна температура 90 0С.

 
страница 1, резултати от 1 до 6 от 7
Следваща страница »


 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2023 AquaPump.net. All rights reserved!