Изпълнени хидрофорни системи

         Дават се снимки и описание на изпълнени характерни типове хидрофори : за повишаване на налягането в апартамент на последния етаж ; на хидрофор на ранчо захранван от сондаж ; на вилно селище с индивидуално водоснабдяване на всяка вила от собствен кладенец и селски водопровод  ; вила с водоснабдяване от сондаж ; административна  сграда с директно повишаване на налягането с две честотно регулируеми помпи и  др .

Хидрофорна система за водоснабдяване на вила от сондаж и водопровод

          Дадено е описание и снимки на хидрофорна система , захранваща вила на Черноморието директно от сондажна помпа и местен водопровод с приоритет на сондажната помпа .Такава хидрофорна уредба гарантира висока енергийна ефективност и надежност .

Хидрофорна система с две честотнорегулируеми водни помпи

      Показана е хидрофорна система с две честотнорегулируеми помпи за повишаване на налягането в административна сграда , разположена в район с ниско налягане на водопроводната мрежа .

Хидрофорна система на вила захранена от сондаж и междиннен резервоар

        Показани са снимки на водоснабдяване на вила от сондаж с недостатъчен дебит и междинни резервоари .

Хидрофор за повишаване на налягането в апартамент на последния етаж

     Показани са снимки на хидрофор за повишаване налягането на водата в апартамент на последния етаж на блок с недостатъчно налягане на водата . Помпата и електронния хидрофор са монтирани непосредствено след водомера в ниша зад гипскартоновата облицовка на банята .

Хидрофорна система за вила , захранена от кладенец и резервоар, захранен от кладенеца и водопровод

         Представени са снимки на хидрофорна система  на вила от вилно селище по Черноморието , водоснабдена от собствен кладенец и селски водопровод . Използван е междинен пластмасов резервоар 700 литра , който се пълни с приоритет от кладенеца и при недостиг на вода в кладенеца - от селски водопровод . Хидрофорната система захранва вилата и автоматична поливна ситема на зелените площи около вилата .

Хидрофорна система на вила , захранвана от сондаж и междинен резервоар

       Представена е хидрофорна уредба на вила , отдалечена на 1 километър от най-близкото населено място . Вилата се водоснабдява от сондаж с дълбочина 70 метра с ограничен дебит до 600 литра на час .

 
Начало Запитване Услуги Помощ Информация Контакти Условия за ползване
© Copyright 2020 AquaPump.net. All rights reserved!